Ulrik Nerløe er stifter af flere virksomheder, herunder Unified People. I sit virke har Ulrik Nerløe en mission om at ændre vores verden til et bedre sted, ved at hjælpe mennesker til større bevidsthed. Som en del af sin vejledning fra ubevidst til bevidst stiller Ulrik en række spørgsmål som fx. hvorvidt de valg vi træffer, virkelige er vores egne og om vores liv kan blive endnu bedre. Hans primære fokus er altid at arbejde med at blive bevidst om de faktorer, som vi er taknemmelige for i nuet, og hvad vi drømmer om.

Ulrik Nerløe hjælper såvel virksomheder som privat personer nationalt og internationalt.  Han er desuden forfatter til bogen, ‘The life Bridge – Din vej fra et ubevidst til et bevidst liv’ – en international bestseller fra 2018. Om bogen ‘The life Bridge’ er blandt andet sagt; ‘Du læser sjældent bøger som denne, hvor du får enkle, men effektive værktøjer til at forbedre dit liv.

Jeg mødte Ulrik første gang i København i december 2019, og heldigvis sagde han ja til at deltage i denne podcast-serie. Jeg drog derfor til Hørsholm en smuk januardag for at besøge ham og tale om hvordan vi hæver bevidstheden i verden. Her gav Ulrik sit bud på hvad vågen bevidsthed er, og hvilken indflydelse det har haft på hans liv både privat og professionelt. Det blev også en snak om livskriser, de menneskelig håndbremser som også er en invitation til, at vi som menneske kan stoppe op og undersøge,  hvad vi kan ændre for at få et mere meningsfyldt liv.