Inger Hjort

Vært på ‘Bevidste Stemmer’

Bevidste stemmer‘, en podcast som er tilrettelagt og produceret af Inger Hjort, stifter af connecte.

Jeg har en mission om at skabe en verden, hvor den enkelte lever og træffer beslutninger fra et mere bevidst sted. Jeg tror på, at når vores bevidsthed løftes, så bliver vi mere ydmyge mennesker, som kan rumme hinanden og forskelligheden. Og herfra leve med respekt og ansvar for den verden, som vi alle er en del af.

Et vigtigt skridt på vejen til en bæredygtig fremtid og fred i verden.

Få overskud til det, du er bedst til

Fra min virksomhed connecte assisterer jeg etablerede erhvervsprofiler og fungerer typisk som Event Manager, Advisor og/eller Executive PA.

Min ambition er, at du får

  • en stærkere og mere autentisk formidling
  • styrket kundehåndtering og -service
  • frigivet tid til møder, innovation og forretningudvikling

Det kan jeg hjælpe med

Event Management – planlægning, værtsskab og service er nøgleordene, uanset det er en dagsworkshop eller en større konference som forløber over flere dage – nationalt eller internationalt

Formidling – rådgivning, koordinering og eksekvering når dit budskab skal ud over scenekanten, uanset det er online eller offline.

Ikke for alle

Jeg samarbejder med holistiske soloselvstændige og ledere. Genkender du, at nogle gange findes svaret i et excel-ark og andre gange i hjertet, så deler vi tilgang til opgaver og udfordringer. Har du et transformerende produkt eller budskab, som du ønsker at dele med verden, så deler vi mission.

Jeg vil meget gerne connecte på LinkedIn og dele både netværk og erfaring – skriv endelig til mig på Inger Hjort, Linkedin

For flere podcast – besøg connecte.dk