Mikkel Wendelboe Toft, Professionel mentor i egen virksomhed samt frivillig mentor hos Røde Kors og Djøf.

Mikkel har tidligere arbejdet som specialist i digital kortlægning, som mellemleder og senere som direktør. Og han har arbejdet med udvikling af medarbejdere siden 2010 i rollen som leder og i dag i sin rolle som mentor.

Gennem eksponerede roller, som blandt andet præsident for en brancheforening og som mellemleder og topleder, blev Mikkel ofte kontaktet af vidensmedarbejdere, som havde tvivl på egne evner til at positionere sig selv og til at formulere deres ønsker for et spændende og udviklende arbejdsliv. Han mødte mennesker som oplevede at være endt i en position eller en rolle, hvor de følte sig begrænsede.

I dag er hans brændstof at hjælpe disse mennesker videre i livet. Han tror på, at findes der rigtig meget stærkt potentiale i alle mennesker. Et potentiale han gerne bidrager til at udfolde.

Som professionel mentor er hans virke baseret på tung ledelseserfaring (heraf nogle dyrtkøbte), uddannelse og supervision af egen gerning gennem faglige netværk. Alt sammen noget han deler for at løfte mennesker og støtte dem på deres videre færd.

Jeg har tidligere talt med Mikkel om at skifte spor i livet – den samtale finder du her: bevidstestemmer.dk/episode-5-mikkel-wendelboe-toft/

I den nyeste podcast kigger vi tilbage, samtidig med at vi undersøger begrebet, væredygtighed. Jeg håber, at du vil tage godt i mod Mikkel.

Læs mere om Mikkel på mikkelwendelboetoft.dk

Bogen, som nævnes i samtalen, er ‘At være der hvor du er’, af Bent Falk.