Pernille Mandira, Trust Love er i livet som mystiker. Gennem årene har hun vejledt og inspireret tusindvis af mennesker fra både ind- og udland.

Pernilles egen vækkelse har afsæt i en meditativ rejse, som formet af Livets Skole, har tydeliggjort et dybtfølt kald om at inspirere mennesker til at erindre deres indre visdom, finde ro og tillid til livet, vække medfølelse og glæde i den enkelte – og derigennem, i verden.

Igennem sit klarsyn, skaber hun rum for både kanaliseringer og healing. Men vigtigst af alt, skaber hun et rum, hvor du kan finde dig. Dybt forbundet i det, der gennem mange år har været hendes meditative praksis, viser hun vej derind, hvor roen findes i alle.

Jeg mødte Pernille første gang i sommeren 2020 og det blev starten på en rejse sammen. En rejse som forener en drøm om at dele kærlighed og visdom med verden. En fælles drøm om at hver enkelt må leve og gå i verden i tillid og kærlighed. Til sig og livet.

Pernille er en ganske særlig kvinde og derfor glædes mit hjerte over, at hun sagde ja til at være med i ‘Bevidste stemmer’.

På denne podcast taler vi blandt andet om at træde sin skridt med et ophav som bondefødt. Om det smukke i det simple. Om at (gen)finde den ultimative glæde i et sælsomt møde med en ældre kvinde i Tibet. En tilstand som ikke er styret af ydre omstændigeder, og opstod i et møde uden talte ord, men hvor hjerterne genkendte.

Vi taler også om at være og leve i rette tid med en samtidig fod både i fortid – fremtid og universerne omkring os. Om larmen som for nogle tager til, når de starter sin meditationspraksis. Og om livets begær og dets indflydelse på stilhed.

Jeg håber, at du vil lytte med og overgive dig til ordene som flyder. At du vil dig lade inspirere på din unikke rejse i livet.

Besøg også Pernille smukke universer Trust Love og Gathering Love.