Mikkel Wendelboe Toft er cand.scient i geografi og geoinformatik, og har en del års erfaring fra forskellige ledelsesniveauer i rådgiverbranchen, senest som direktør for IT og GIS afdelingen i den største arkitekt- og ingeniørvirksomhed i Europa. Et job som han fratrådte med udgangen af februar 2020 for i stedet at tage en uddannelse i blandt andet psykoterapi.

Mikkels interesser ligger inden for personlig udvikling og strategisk fremsyn. Vi har tidligere været kollegaer i en kort periode, og allerede den gang var Mikkel et menneske som inspirerede mig med sit væsen og måde at være på.

En dag modtog jeg en meget fin hilsen fra Mikkel og i et online møde delte han sine senest skridt, hans planer og drømme for fremtiden. Det som Mikkel fortalte, vækkede min nysgerrig yderligere i forhold til hans rejse ind i hjertet . Derfor spurgte jeg ham, om han havde lyst til at dele dette på en podcast. Han svarede ja og sad snart i mit køkken, hvor han delte sine tanker og refleksioner om sit valg ‘at lægge den blå skjorte.’

Det er med stor ydmyghed, at jeg her deler denne samtale – en samtale om emner som barndom og alderdom og den dom som ligger imellem, om sårbarheden i at vælge en ny historie, om angsten for at stå alene uden sin stamme og nu skal opbygge en ny, om at være bange for sig selv, om ansvaret ved at have hørt sin egne stemme, hjertets hvisken og den bevidsthed der følger med.

Du kan møde Mikkel Wendelboe Toft på hans hjemmeside mikkelwendelboetoft.dk – eller på LinkedIn.

Velkommen til Mikkel – jeg håber at du vil tage godt i mod vores samtale 🙏