David BR Camacho er stifter, uddannelsesleder og underviser på HEG – Human Education Group, Aarhus. Han er desuden foredragsholder og forfatter til en række bøger, herunder ‘Når vi bliver født, er vi gamle nok til at dø’, ‘I bevidsthedens centrum’, ‘Grøn terapi’ og ‘Tilbage til naturen’.

Som studerende på HEG fra 2017-2019 har jeg ofte været i selskab med David og hans ‘krøllede’ hjerne. David har både inspireret og udfordret mig med sine tanker og refleksioner om livet og måden vi er i verden på.

Derfor var David en oplagt gæst i serien ‘Bevidste Stemmer’, og heldigvis sagde han ja, da jeg inviterede mig selv ind til en samtale på instituttet.

I denne podcasts deler David BR Camacho sine tanker om det at være vågen og bevidst i verden. Han reflekterer over det at være, det at være samfundet, verden – at være alt og repræsentere alt. David deler også sine refleksioner om at tage ansvar, være livsdygtig og være vågen og bevist om det som er svært og dermed en invitation til at kigge ind.

Samtalen er optaget i januar 2020, mens brandene hærgede i Australien, og vi på den anden side af kloden sukkede efter den smukke hvide sne. Tiden var særlig og tiden er særlig. God fornøjelse 🙏