Susanne Frandsen har 15 års erfaring fra erhvervslivet som Key Account Manager, ledelseskonsulent og professionelt bestyrelsesmedlem. Siden 2010 har hun været selvstændig og bygger nu bro mellem det gamle performancedrevne og det nye passionsdrevne ledelsesparadigme som coach og ledelsesudvikler. Susanne er også foredagsholder og forfatter til to bøger, ‘Direktørmanualen – ledelse fra hjertet’ til de voksne og den seneste børnebogen ‘Sia og Den magisk sten’ skabt i samarbejde med Eva Ehler.

Jeg mødte Susanne tilbage i 2013 på et seminar, og har fulgt hende siden. Vores veje har krydset hinanden med mellemrum igennem årene, og nu har jeg været heldig at få hende i tale til denne podcastserie om bevidsthed og vågenhed.

Her deler Susanne Frandsen sine tanker om det at være vågen og bevidst i verden, om lovmæssigheder, frekvenser og den indflydelse det har haft på hendes liv.

Find mere info om Susanne Frandsen på hjemmesiden susannefrandsen.dk eller på FB: ‘Susanne Frandsen – Catalyzing Change‘, ‘Magnetisk Lederskab‘ og ‘Himmelheltene – et magisk univers om personligt lederskab i børnehøjde‘.

Optagelse er fra december 2019 – det var en spændende tid – og det er også en spændende tid i dag 5 måneder senere 🙏