Ellen Elsnab, Brand New Day – storyteller, regenerativ coach og pioneer of the heart.

Ellen bygger bro mellem den nyeste ledelsesteori og den ældste visdom, fordi verden har brug for forbundethed, og fordi hun ved, at vi først kan skabe reel bæredygtig transformation, når mennesker er i trivsel.

Hun arbejder i et felt, hvor storytelling, regenerativ ledelse og shamanisme møder hinanden. Hun hjælper virksomheder og ledere til at skabe transformation dybt indefra deres egen sande natur, så de bliver mere væredygtige og kan bidrage til det højeste, fælles bedste.

Ellen er specialiseret i storytelling, bæredygtighed, branding, organisationskultur og ledelse. Hendes ekspertise er at skabe kernefortællinger for virksomheder og selvstændige. Hun er især optaget af SMV’er, hvor hjerteblodet flyder særligt stærkt. Hun tilbyder også regenerativ coaching, mentorforløbet ”Heartcore Quest” og kurser for ledere og selvstændige, som ønsker at komme tættere på deres egen kerne og lede i overensstemmelse med deres hjerte.

Ellen har arbejdet med bæredygtighed og branding i sin virksomhed Brand New Day siden 2014 for bl.a. Grundfos, Rationel, Nilfisk, bæredygtige vækstvirksomheder og selvstændige. Det seneste år har hun igennem en personlig transformationsproces fundet vejen ind i indersiden af bæredygtighed: væredygtighed og visdom.

Hun ønsker at kombinere det bedste fra erhvervslivet og det bedste fra den spirituelle verden, fordi det vil kunne frigive noget af det potentiale, som skal til for at skabe en positiv forandring i verden. Stressede ledere træffer kortsigtede beslutninger! Derfor arbejder hun blandt andet med trommerejser som én måde at skabe et skift fra stress til indre ro.

Jeg har fulgt Ellen i en årrække og set hendes forandring fra et fokus på bæredygtighed til væredygtighed. Derfor var hun i min optik en oplagt gæst i mini-serien om væredygtighed.

Jeg håber, at du vil tage godt imod hende. Besøg også Ellen på brandnewday.dk