Maria Langbak,  Naturlægen – praktiserende læge, heilpraktiker og akupunktør.

Maria er optaget af sundhed – holistisk sundhed. Det vil sige sundhed, som går videre end at spise sundt og træne. Sundhed som også favner fx tanker og overbevisninger. I sin rådgivning støtter hun den enkelte med inspiration hentet fra mange kilder, herunder det kinesiske naturmedicin, det indiske system Ayurveda foruden det aramæiske nummersystem og anden gammel visdom.

Hendes mission er at støtte mennesker, som ønsker og er parat til at arbejde med både kroppen og sindet. Mennesker som i hjertet ved at symptomerne og/eller sygdommens art betyder mindre end viljen til at ændre i både livsstil, tanker og adfærdsmønstre.

Særligt kvinder i alle aldre har Marias store interesse og hun er især fascineret af hormonsystemet og de naturlige rytmer, som kvinder er underlagt.

Jeg har kendt Maria i en årrække og hun er udover en meget dygtig faglig behandler også meget vis. Hun inspirerer mig dagligt, også i forhold til hendes nysgerrighed på ord og hvordan vi kan undersøge hver enkelt stavning – visdom som ofte kommer til udtryk i hendes formidling.

Jeg håber at du vil tage godt i mod Maria – hun er en sjælden vis kvinde.

Besøg også Maria på naturlaegen.com